samenwerking in een inter- en multidisciplinair kader

Praktijkhuis Het Geheel - Psychotherapie Gaaf werkt, in een inter- en multidisciplinair kader, samen met onderstaande praktijken (psychotherapeutische begeleiding en ondersteuning, inter- en supervisie, delen van expertises op vlak van neuropsychologisch en diagnostisch onderzoek, IQ - testings, persoonlijkheidsonderzoek, MMPI's, psycho - motorisch onderzoek, etc). 

Met de praktijken in ons netwerk zijn wij m.b.t. de GDPR (nieuwe wet op de privacy) in orde met onze verwerkersovereenkomsten.

 

www.psycon.be 

kostendelend samenwerken

 

Praktijkhuis het Geheel bestaat uit een wachtruimte, een grote ruimte voor yoga, meditatie, werken met kinderen, etc... en een kleine ruimte voor individueel werk, koppel- en gezinstherapie. Niet alleen de ruimtes maar ook al het materiaal zoals teken- en knutselmateriaal, zandbakken en figuren voor zandspeltherapie, zabutons & meditatiekussens etc... zijn inbegrepen in een overeen te komen huurprijs. Vlakbij het praktijkhuis is een groot en gratis parkeerterrein, een speeltuintje en een grasveld.

 

 

Mocht u interesse hebben om in dit praktijkhuis te werken (met een link naar uw eigen website) dan mag u contact opnemen via de contactpagina.