stenen

Zeg niet zomaar stenen tegen stenen ...

Miljoenen jaren geleden bestond er niets. Er was alleen een klein balletje materie, zo groot als een voetbal. Op een dag begon dat balletje te krimpen. Het werd zo klein als een tennisbal en daarna zo petieterig als een erwtje. Het kromp zo hard in elkaar dat het er een kramp van kreeg, het begon als een gek te daveren tot het met een krachtige knal uiteen spatte... de Big Bang of de Grote Knal. De knal was zo hevig dat de deeltjes waaruit het balletje bestond miljoenen kilometers ver werden weggeslingerd. Zo ontstond het heelal met de sterren en de planeten en daarna ook de aarde met al haar bewoners. Stenen, planten, dieren en mensen zijn allemaal deeltjes van hetzelfde universum. We hebben dus meer met elkaar gemeen dan we denken. Al deze deeltjes trillen zonder dat je het ziet. Dat komt door de atomen, dat zijn piepkleine bouwsteentjes en alles wat je kan zien en aanraken bestaat uit slierten van aan elkaar hangende atomen. Die atomen maken heel kleine en snelle onzichtbare bewegingen. Door al die bewegingen ontstaat er een trillingsveld of aura.

Elke steensoort heeft een uniek trillingsveld en dat komt omdat de atomen bij elke steensoort op een andere manier aan elkaar hangen en trillen. Een mens bestaat ook uit miljoenen trillende atomen. Als je dus een steen vastneemt, breng je de aura van de steen binnen in de aura van de mens. En omdat de trilling van de steen anders is dan de trilling van een mens, verandert er iets zoals energie geven, troosten, heerlijk laten dromen, …

 

Werken met krachtstenen geeft enorm veel voldoening in coaching en therapie, is voor mij één van de sterkste tools.

Stenen zijn ook gewoon mooi en decoratief, geweldig om te 'geven' en fijn om te 'krijgen'.

Het geeft al helemaal veel voldoening als je ze zelf maakt (en je moet er niet voor kunnen tekenen).

 

Workshop 'storystones' (of kadostenen, stenen met tekst, rouwstenen, decoratiestenen, mandalastenen...)

16 augustus 2018 van 10:00 tot 15:00 (nog 1 plaats vrij)

31 oktober 2018 van 10:00 tot 15:00 (volzet)

28 december 2018 van 10:00 tot 15:00 (nog 2 plaatsen vrij)

7 maart 2019 van 10:00 tot 15:00 (nog 1 plaats vrij)

24 juli 2019 van 10:00 tot 15:00 (nog 1 plaats vrij)

14 augustus 2019 van 10:00 tot 15:00 (nog 3 plaatsen vrij)

 

Vanaf 2 personen (max 4) is het ook mogelijk om deze workshop 's avonds of in het weekend te doen. Je mag steeds een voorstel doen.

 

kostprijs € 55 (je maakt zoveel stenen als je zelf wil)

 

welkom in praktijkhuis Het Geheel, Nollekensweg 23, 2960 Brecht

 

  • rouwstenen

  • vertelstenen

  • decostenen

  • emotiestenen

  • kadosteen

  • workshop in actie

gesprekje met Emma (8 jaar)

Mijn broertje maakt me soms geïrriteerd. Hij laat me schrikken en dan ben ik bang of soms moet ik ook wel wenen. Ik ween dan 's nachts en dan wil ik'm betoveren (lacht). Ik hou ook wel van'm, gelukkig maar want anders laat ik'm opeten door een krokodil.

gesprekje met Leen (42 jaar)

Ben net op vakantie geweest ... de zon gaf me warmte en schoonheid bij het ondergaan ...

Voor de rest kan het alle kanten op met mijn leven, en ligt er veel voor me 'open'. Ik hou steeds meer van mezelf en heb vooral veel vertrouwen. Er ligt een grote schat op me te wachten, ergens, ...