adem - cirkel

The voice of your soul is breath ...

Bewust Verbonden Ademen is een intense ademtechniek die tot doel heeft op eenvoudige wijze contact te maken met de eigen levensenergie. In praktische zin is het de verbinding van de inademing met de uitademing in een voortdurend ontspannen ritme. Je ademt om je innerlijke te 'verluchten'. Dit zorgt voor verlossing en bevrijding van alles wat jou op dat moment blokkeert. 

In totale ontspanning komen, een diep welzijn ervaren en een transformatie van energie. Verbinding voelen met Al wat leeft en je vitaliteit een boost geven. Terugkeren naar je eigen bron. Stress en spanningen loslaten en tegelijkertijd aan burn-out en depressie preventie doen. Integratie en transformatie van angst, kwaadheid en verdriet vanuit de oorsprong zodat deze zich niet meer kunnen herhalen ipv telkens weer de symptomen te blijven bestrijden en te ondergaan. Verantwoordelijkheid nemen over je eigen gevoelens. 

Ervaar de samenhang van je ademhaling, denken en voelen. Je merkt waar blokkades zitten, je doorvoelt bewust en laat spanning los. De bedoeling is terug het vol potentieel van je ademhalingsapparaat te vinden om deze optimaal aan te wenden voor een groter bewustzijn, voor meer evenwicht en voor een gezonder lichaam. De diepe verbinding en het welzijn die uitgaan van zowel zuurstof als Ki (de levensenergie), bewust in te nemen en tijd te nemen voor jezelf is krachtig en …. zo simpel! Gun jezelf deze quality time!

In samenwerking met uw uw psychiater en/of arts kan er tijdens het traject aan afbouw van medicatie worden gewerkt (antidepressiva, angstremmers, slaapmedicatie, ...). 

Bewust Verbonden Ademen is zeer effectief bij depressie, stress, emotie-regulatie, verslaving, trauma - verwerking, karmische thema's, PTSS, psychosomatische klachten (psyche = geest - soma = lichaam), ...

Adem mee in een groep van levenslustige mensen en ervaar de kracht van Bewust Verbonden Ademen alsook de groepsenergie die het allemaal nog sterker maakt. Schrijf meteen in en kies bewust voor levensvreugde. 

daginhoud: ontmoeten (jezelf & de ander) - openstellen (creativiteit & kwetsbaarheid) - inner & outer beauty (Bewust Verbonden Ademen in verbondenheid met jezelf en de ander = de ademcirkel)

 

Outer Beauty is Inner Beauty made visible ...  

 

Tot dan,

Lieve en Geert

 

Meebrengen: dekentje, kussen, losse kledij, lunch

zondag: 7/6 - 14/6 - 5/7 - 12/7 telkens van 10:00 tot +/- 15:00 (VOLZET)

zondag: 25/10 - 8/11 - 22/11 - 6/12 telkens van 10:00 tot +/- 15:00 (VOLZET)

zondag: 7/3 - 28/3 - 18/4 - 9/5 (2021) telkens van 10:00 tot +/- 15:00 (nog 4 plaatsen vrij)

 

kostprijs: € 395,00 (er is terugbetaling voorzien via OZ (tot 18), CM en Voorzorg) - twee personen van hetzelfde gezin (koppel, ouder - kind (+ 18), ...) hebben recht op 10% korting

welkom in Praktijkhuis Het Geheel, Nollekensweg 23, 2960 Brecht

Geert De Vleminck

"In 1999 zat ik helemaal vast, kwam net uit een scheiding en was de richting in mijn leven kwijt. Ik zat aan antidepressiva en slaapmedicatie. Na een 5-tal individuele sessies 'bewust verbonden ademen' was ik weer helemaal 'alive and kicking' en heb ik nooit meer medicatie genomen. Ik was zo verbaasd door de enorme kracht van deze eenvoudige techniek, de transformerende kracht van je eigen ademhaling, dat ik het sindsdien nooit meer heb losgelaten. Ik heb mij verder verdiept in bewust verbonden ademen en heb verschillende workshops/trainingen (bij oa. Marie Rose Windels/Leonard Orr/Heike Strombach) gevolgd. Het maakt al sinds 1999 deel uit van mijn dagelijks leven. Sindsdien heb ik mij verder verdiept in meditatie, alfa- en thetatraining, Nadiki-energietherapie, Munay-Ki, Sjamanisme ... en nog veel meer. En dit terwijl ik Management functies had in de bedrijfswereld. Al hetgeen ik als bagage meeheb, pas ik toe in individuele ademsessies, in 'Nadiki energetisch harmonisatie'-sessies en in workshops/opleidingen."

Geert initieert zowel individuele sessies als groepsessies, trainingen en workshops. Zowel privé als naar bedrijven toe. Alles in het kader om "Joy of Life", de echte levensvreugde terug in je leven te brengen.

www.joyoflifebreathwork.com

enkele reacties van deelnemers

Toch even melden ... Dit kwam op mijn pad: Bewust Verbonden Ademen. Bij de uitleg in samenhang met je ademhaling, denken en voelen, in samenspraak met mijn huisarts ben ik dit traject aangegaan om antidepressiva, slaapmedicatie, verslavingen (o.a. boulimia) af te bouwen en te verwerken.

Is dit de laatste strohalm? Wie weet ...

Wel, dit was mijn toestand: 20 jaar antidepressiva, spierontspanner en slaapmiddelen. Door BVA (Bewust Verbonden Ademen) en persoonlijke begeleiding bij Lieve (in overleg met de huisarts) ben ik vandaag 60 dagen boulimia vrij, geen antidepressiva meer, geen spierontspanner meer. Enkel in afbouw nog iets om te slapen. 

Ik ben heel trots op mezelf, dankzij dit traject, dankzij de steun van de groep. Nu moet en zal ik blijven doorzetten.

Dank je Geert en Lieve, dank aan mijn huisarts (Mario, je ziet er goed uit, hoe minder je moet innenem hoe beter, rij jij maar lekker naar Antwerpen). Dankjewel groep.

Ik ben het waard, jullie zijn het allemaal waard.

Be strong!

Mario